Diverse

SÆÞÓR KRISTÍNSSON & THOMAS EVERS POULSENS FARVERIGE FORVANDLING

Hjemme hos Sæþór og Thomas har de længe gerne ville have nogle nye farver på væggene, men det har været vigtigt for dem at det ikke blev for overvældende, og at farverne ikke overtager hele lejligheden.

Derfor har de lagt stor vægt på at alle farverne harmonerer med hinanden. Se det smukke resultat her.

Farver i Køkkenet

I Køkkenet har Sæþór og Thomas valgt den smukke blå-grønne farve Evergreen. Petroleumsfarvet maling er en sikker vinder og skaber et interessant islæt i din indretning. Her har Thomas og Sæþór valgt at komme sort folie på deres overskabe i køkkenet, for at skabe et stilrent og stringent helhedsindtryk.

Farver til Soveværelset

Thomas og Sæþór har lagt vægt på æstetik, og derfor har de også valgt at male lysningerne med omkring dørene i stuen og soveværelset, da det i deres optik giver den flotteste finish.

I Soveværelset har de malet med den varme grå-brune Thunder Grey som skaber en omsluttende og hyggelig følelse. Her har de stylet soveværelset med hvide og lyse farver, for at udtrykket ikke bliver for tungt.

 

“Vi ville gerne kunne stå i stuen og kigge igennem en åben dør til badeværelset eller soveværelset, uden at farverne skar i øjnene – og har derfor valgt nogle rolige farver som fungerer sammen på kryds og tværs.”

Farver til Badeværelset

På badeværelset har de malet med den smukke blå Waterloose Blues. En klar blå farve maling som egner dig perfekt til badeværelset. Maling i blå farver er generelt et rigtig godt valg til badeværelset, og det er også her du kan eksperimentere med kraftigere farver, uden at rummet kommer til at virke for mørkt. Langt de fleste klassiske badeværelser har hvidt interiør, som står i smuk kontrast til en mørkere og kraftig farve.

I Den anden del af stuen har de valgt at male med den meget sarte og lyse grønne farve Lava Moss. Lava Moss tilføjer et sprøjt af farve, og skaber en smuk kontrast til de hvide paneler og lofter, uden at stjæle noget af det naturlige lysindfald.

Farver til Entreen

I Entreen bliver gæsterne budt velkommen af den sarte pastelgule Glory. Farven er subtil og overtager derfor ikke det æstetiske udtryk. Pastel gule og grønne farver skaber en dejlig varme, uden at gå på kompromis med den minimalistiske stil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *