Hjemmet

Nem og billig opvarmning af huset? NovaSolar har løsningen

Bruger du stadig elvarme eller olie- eller gasfyr? Begge dele kan være enormt dyrt, og det er også nogle løsninger, der ikke er særligt bæredygtige, fordi de bruger for mange ressourcer. Der er heldigvis kommet nye og mere effektive løsninger til, og vil du gerne udskifte din gamle varmeløsning med en varmepumpe, der både er nem at få monteret og kan skære i varmeregningen, så læs mere her.

Udskift din elvarme med luft til luft varmepumpe

Bruger du elvarme i dag, kan du nemt få monteret en luft til luft varmepumpe i stedet, der er op til 6 gange mere effektiv, end hvad du oplever i dag. De nyeste varmepumper kan nemlig levere meget mere varme, end de får ind i strøm, hvorimod elvarme typisk leverer 1 kW varme pr. kW strøm brugt. Med andre ord får du altså meget mere varme for din el, hvis du skifter til en luft til luft varmepumpe.

En luft til luft varmepumpe kan også være en god løsning i et sommerhus, hvor du ikke behøver en helt ligeså effektiv model som i en helårsbolig, så du kan nemt og billigt få monteret en varmepumpe, der kan hjælpe dig med at varme sommerhuset op, allerede inden du tager afsted hjemmefra. Hos NovaSolar kan du finde et bredt udvalg af luft til luft varmepumper fra mærker som Panasonic, Mitsubishi, Daikin og Wilfa, og på novasolar.dk kan du bestille et gratis og uforpligtende konsulentbesøg, så I sammen kan finde en løsning, der passer til dig.

Lad en luft til vand varmepumpe spare penge for dig

Har du gulvvarme eller radiatorer i din bolig, og bruger du olie- eller gasfyr, så er du helt sikkert meget bevidst om, at det både koster en del penge at opvarme din bolig, og at det ikke er godt for miljøet at have opvarmning på den måde. Der kan en luft til vand varmepumpe gøre underværker, og SparEnergi og Energistyrelsen vurderer, at du faktisk kan spare omtrent 50% af din varmeregning, ved at skifte til en luft til vand varmepumpe. Er din bolig velisoleret, kan du være heldig, at du sparer helt op til 70% af regningen, og så tjener din varmepumpe sig hurtigt hjem. Har du overvejet et jordvarmeanlæg, så kan du helt sikkert også bruge en luft til vand varmepumpe, da den er ligeså effektiv som et jordvarmeanlæg, og den er nemmere at installere.

Find din nye varmepumpe hos NovaSolar

Hos NovaSolar kan du både finde et bredt udvalg af luft til luft og luft til vand varmepumper i høj kvalitet, og NovaSolar har mange års erfaring med montering af begge dele, så du er i gode hænder, når du bestiller hos dem. De tilbyder fri fragt, og fra du bestiller, til din nye varmepumpe er installeret, går der typisk kun 1-3 uger, så du hurtigt kan se fremskridt på din varmeregning. Derudover har NovaSolar også efterfølgende service, så du kan være sikker på, at din varmepumpe holder i mange år.