B2B

Køb af tavle: Disse 4 ting skal du være opmærksom på

Mangler du en tavle til kontoret eller butikken? Det kan være en god idé lige at tænke sig lidt om, inden tavlen købes, for der er flere forskellige typer, der er gode til forskellige ting. Her får du 4 ting, du skal være opmærksom på, hvis du er på udkig efter en tavle.

1. Der findes mange forskellige typer tavler

Når du kigger efter en tavle, så findes der ikke bare én type, hvilket du helt sikkert også godt ved i forvejen. Der findes nemlig whiteboards, kridttavler, flipover tavler og opslagstavler i både stof og kork. Det gælder derfor om at finde ud af, hvilken type tavle du har brug for til det formål, du har. Er det for eksempel til et mødelokale, kan et whiteboard være en god idé, mens en tavle med kork kan være god på et kontor som opslagstavle til vigtige ting.

2. Brug en tavle til planlægning

En tavle kan være et rigtig godt redskab til planlægning, især hvis du godt kan lide at have det fulde overblik over situationen altid. Med en opslagstavle i kork eller stof kan du nemt hænge planer op, så både du og dine kollegaer kan se dem, og I kan planlægge og tilrette planerne sammen. Et whiteboard kan også bruges til planlægning, da du nemt kan tegne skemaer og lignende på det, og det er let at strege ud og tilføje nyt på sådan en tavle.

3. Du kan bruge en tavle til at lokke kunder ind i butikken

Har du en butik, kan en tavle også bruges som et redskab i markedsføringen. Du kan nemlig få A-skilte i træ med kridttavle på, så du selv kan være kreativ og tegne dit eget skilt. Det giver noget personlighed og er især fint foran en café eller en specialforretning af en art. Der findes også små kridttavler til at hænge op indendørs, som du kan bruge som små menutavler for eksempel, så du igen kan sætte et personligt præg på din café eller lignende.

4. Brug en tavle til illustrationer

Hvis du ofte har brug for at tegne og illustrere for flere mennesker, kan en tavle også være en god løsning. Som nævnt, er et whiteboard rigtig praktisk i et mødelokale, fordi det er nemt at skrive op og tegne illustrationer, som alle kan se, og du kan hurtigt rette i det eller slette det igen. Du kan se forskellige whiteboards her.

Der er mange andre ting, du kan bruge en tavle til, og uanset hvad dine behov er, kan du helt sikkert finde en tavle, der matcher dig. På display.dk finder du både flipover tavler, whiteboards, kridttavler, opslagstavler og meget mere til ethvert behov. På display.dk kan du også finde tilbehør til din tavle, for eksempel whiteboard rens, markers og tavleviskere, og du kan også finde kridt marker penne, hvis du skal til at være kreativ med kridttavler. Display.dk har dag-til-dag levering, så du hurtigt kan få din tavle.