Hjemmet

Hvilken, hvor ofte og hvor køber man Sodastream flasker?

Enhver der er vokset op i løbet af 1980’erne vil få en nostalgisk tåre i øjet, når de hører navnet Sodastream. Sodastream var i denne periode nemlig at finde i stort set ethvert dansk køkken med respekt for sig selv. Men vidste du, at efter en længere periode med tilbagegang i løbet af de sidste 20 år, så er Sodastream endnu engang tilbage – og kan nu tilbyde unge såvel som gamle en række nye og sundere produkter, der er beregnet til at give de sukkerholdige sodavand skarp konkurrence. Hvis du derfor hører til en af de mange danskere, der har en Sodastream maskine derhjemme, så vil du fra tid til anden have brug for at udskifte dine Sodastream flasker. Men hvor ofte skal du egentlig udskifte dine flasker, og hvilke flasker skal du så vælge. Få svaret på disse spørgsmål ved at læse denne lille artikel – og find samtidigt ud af hvor du kan købe de bedste flasker til din Sodastream maskine.

1. Hvor længe holder en Sodastream flaske?

Intet varer for evigt, og dette gælder såmænd også for Sodastream flasker. Når dette så er sagt, så kan en standard Sodastream flaske faktisk holde forbløffende lang tid, hvis du da sørger for at rengøre dem på den korrekte måde. Så hvis du sørger for at rengøre dine flasker efter hver eneste gang du har brugt dem, så vil du i langt de fleste tilfælde kunne genbruge dine flasker i omtrent 3-4 år.

2. Sådan rengør du dine Sodastream flasker

Hvis du bruger dine Sodastream flasker dagligt, så er det selvfølgelig vigtigt at du sørger for at rengøre dem grundigt. For at rengøre dine Sodastream flasker, så skal du derfor blot fylde dine flasker halvt op med varmt sæbevand, komme låget på og så ryste flasken grundigt. Dette vil i langt de fleste tilfælde være mere end tilstrækkeligt til at fjerne eventuelle rester og snavs. Gentag denne proces ca. 2-3 gange for at være helt sikker på at dine flasker er 100% rene. Du kunne eventuelt også vælge at købe en lang flaskebørste, der jo netop er i stand til at nå de områder, som en almindelig opvaskebørste aldrig vil kunne. Hvis du efter at have prøvet dette stadigvæk ikke kan slippe af med snavset og resterne, så vil det nu være på tide at udskifte dine flasker med nogle nye.

1. Stoevsugerposen.dk har alt det du har brug for

Heldigvis findes der i dag et sted, hvor du kan finde alt det du har brug for til din Sodastream maskine – inklusiv nye flasker. Det eneste du skal gøre er at klikke dig videre til Stoevsugerposens hjemmeside for at bestille din nye Sodastream flaske. For med deres fremragende udvalg af Sodastream produkter og flasker, lynhurtige levering og gratis fragt ved køb på over 499 kroner, så er Stoevsugerposen ganske enkelt første og sidste stop til alle dine Sodastream behov. Og med en emærket score på 9.6, så kan du være hundrede procent sikker på, at du får landets muligvis bedste service ved at vælge Stoevsugerposen.

Du kan med andre ord godt afblæse jagten. Du har nu fundet din nye Sodastream forhandler.