Hobby

Hvad indeholder E væske, og hvor meget nikotin?

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

Du har helt sikkert hørt om E væske, og måske bruger du det allerede i din E cigaret i dag. Men hvis du ikke ved, hvad det indeholder, så behøver du ikke bekymre dig, for det er ret ligetil. Du kan læse mere om indholdet i E væske her, samt hvor meget nikotin, det egentlig indeholder.

E væske indeholder ingredienser, du allerede kender

Selvom det kan virke lidt mystisk, at den væske, du bruger i din E cigaret, kan blive til tyk damp, så er det faktisk nogle ganske genkendelige ingredienser, der findes i din E væske. Først og fremmest indeholder E væske to ting, der oftest omtales som VG og PG.

VG er vegetabilsk glycerol, og det er et stof, der kommer fra vegetabilsk fedt. Det bruges ofte i fødevarer, og det kendes som E-422 i fødevareindustrien. Det udvindes typisk fra plantefrø.

PG er propylenglycol, og det bruges ofte som et tilsætningsstof i fødevarer. Fødevareindustrien bruger det under navnet E-1520. Når du indtager propylenglycol, bliver det nedbrudt i kroppen og omdannes til mælkesyre og eddikesyre. Processen er helt ufarlig, og stofferne er let nedbrydelige.

Din E væske indeholder også demineraliseret vand, og det er bare en anden måde at sige postevand, der har fået fjernet mineraler, salt og andre ting, så der kun er helt rent vand tilbage. Derudover tilsættes der også aromaer til E væske, og det er det, der giver det smag. Vælger du en variant med nikotin, er der selvfølgelig også nikotin i din E væske.

Vælg selv nikotinindholdet i din E væske

Det smarte ved E væske er, at du helt selv kan vælge, hvor meget nikotin du vil have i. Der findes nemlig E væske med forskellige mængder af nikotin, og vil du helst have noget uden, så kan du sagtens vælge det. Der er altså ikke et entydigt svar på, hvor meget nikotin der er i al E væske, for det er op til dig selv at vælge den mængde, der passer bedst til dig.

Du kan for eksempel vælge dit nikotinindhold i E væske ud fra, hvor meget du ryger, hvis du ryger cigaretter. Vil du trappe ned i dit forbrug af nikotin, så er E væske en god måde at gøre det på, fordi du kan gøre det i dit helt eget tempo.

Find din favorit E væske hos easy to smoke

Da der findes rigtig mange forskellige smagsvarianter inden for E væske, kan du helt selv vælge den type, der passer bedst til dig. Du får altså friheden til selv at vælge den smag, du får, når du bruger din E cigaret. Hos easy to smoke kan du finde forskellige smagsvarianter inden for både frugt, slik, tobak og meget mere. Er du rigtig eventyrlysten og erfaren E væske bruger, kan du også eksperimentere med selv at blande din egen smag, så du kan ramme perfekt i forhold til dine smagsløg. Du kan også læse mere om E væske på easy-to-smoke.dk.