B2B

Er erhvervsleasing det rette for dit firma?

Nye biler til dit firma kan være forbundet med store afskrivninger, og har du brug for nemt at kunne skifte en enkelt eller flere biler ud efter få år, kan det være, at du skal overveje erhvervsleasing. Er erhvervsleasing et nyt begreb for dig, eller er du bare nysgerrig på, hvad det indebærer, så kan du her få svaret på, om erhvervsleasing er den rette løsning for dit firma.

Erhvervsleasing til alle typer firmaer

Uanset hvad dit arbejde indebærer, er det muligt at finde en bil og en leasingtype, der passer til dit firma. Og hos Agilease kan du finde biler, der kan leases på mange forskellige måder, så du kan få en aftale, der er tilpasset dine behov. For eksempel kan du få operationel leasing som erhvervsleasing, hvor du ikke skal bekymre dig om at betale værkstedsregninger ved service og reparationer, og du kan udskifte bilen eller bilerne efter få år. Du kan også få erhvervsleasing med en aftale om finansiel leasing, der minder lidt om at købe bilen på afbetaling. Du skal ikke aftale på forhånd, hvor mange kilometer du vil køre om året, som det er tilfældet med operationel leasing, og du får mulighed for at lade dit firma købe bilen, når leasingaftalen er slut.

Derudover kan du også få enten sæsonleasing eller splitleasing, hvor du henholdsvis leaser en bil på sæsonbasis, så du ikke betaler for bilen i de måneder, du ikke bruger den, eller deler leasingaftalen med en medarbejder, så bilen både kan bruges til erhverv og privat. Der er altså mange muligheder med Agilease erhvervsleasing.

Du får økonomisk tryghed med erhvervsleasing

Vælger du erhvervsleasing, kan du nemt danne dig et overblik over udgifterne for dit firma, så du lettere kan planlægge økonomien de kommende år. Du kender udgifterne på forhånd, når du tegner din leasingaftale, så der ikke kommer nogle grimme overraskelser undervejs.

Derudover hjælper erhvervsleasing dig også til ikke at binde for mange penge i firmaets biler, så du har større likviditet, selvom du og dine medarbejdere har de biler til rådighed, som I har brug for. Ved at lease, sparer du også på registreringsafgiften, og på den måde er der altså også penge at spare.

Erhvervsleasing giver dig masser af fleksibilitet

Ved du på forhånd, at du har brug for at kunne skifte biler i dit firma efter sæson, eller har du brug for at kunne skifte mange biler ud efter få år, så er erhvervsleasing helt sikkert en god løsning for dig. Du får nemlig masser af fleksibilitet, når du vælger erhvervsleasing hos Agilease, og vælger du for eksempel operationel leasing af dine firmabiler, så kan du skifte dem ud efter få år igen. Vælger du sæsonleasing, kan du og dine medarbejdere vælge biler efter sæson, hvilket også giver jer masser af fleksibilitet.

Vil du vide mere om erhvervsleasing hos Agilease, så kan du læse mere på agilease.dk. Der kan du også se det brede udvalg af let brugte premiumbiler, der kan leveres i hele Danmark.