B2B

Engangs- og gummihandsker mod Corona: Virker det?

Der florerer mange gode råd om, hvordan du kan undgå Corona, og måske har du selv tænkt på, om det er en god idé at bruge engangs- og gummihandsker for at beskytte dig selv mod virus og bakterier. Men virker det egentlig? Læs med her og få svaret.

Engangshandsker og gummihandsker til almindelige borgere

Er du en helt almindelig borger, der ikke har direkte kontakt med mennesker i dit arbejde og bare går ud og handler et par gange om ugen, er der ikke som sådan nogen, der anbefaler, at du bruger gummihandsker. Det er mest, fordi engangshandsker og gummihandsker kan give en fornemmelse af falsk sikkerhed og opfordre til at slække på god håndhygiejne. Det mest effektive våben mod Corona er håndvask, håndsprit og afstand, og det er til alle tider disse ting, du skal praktisere for at holde smitten på så lang afstand som muligt. Ved du til gengæld, at du sagtens kan overholde god håndhygiejne og holde god afstand til andre samtidig med brug af engangshandsker og gummihandsker, så er der intet, der forhindrer dig i at påføre dig et par handsker, når du for eksempel er i supermarkedet eller lignende.

Find de rette handsker til dig

Engangshandsker og gummihandsker findes i mange forskellige varianter, så det er vigtigt, at du finder den type, der passer bedst til dig. Engangshandsker fås for eksempel i materialet nitril, og de bruges ofte, når du skal arbejde med kemikalier under rengøring eller lignende. De fås også i vinyl, der er et stærkt og blødt materiale, der giver et godt greb og bevarer smidigheden. Du kan også få engangshandsker i naturgummi/latex, og det er et af de mest smidige materialer, der findes, og denne type bruges ofte på sygehuse. Køb engangshandsker her, hvor du kan finde de tre ovenstående varianter.

De fleste gummihandsker er lavet af naturgummi/latex, og det gør, at du kan få en meget tætsiddende handske, fordi materialet er så elastisk som det er. Materialet er også meget temperaturbestandigt, så materialet ikke bliver påvirket meget hverken i varme eller kulde. Hvis du vil finde gummihandsker, så klik her, hvor du finder et bredt udvalg af gummihandsker til mange forskellige formål.

Find engangshandsker og gummihandsker hos SikkerhedsGiganten

Vil du være sikker på at finde engangshandsker og gummihandsker i høj kvalitet og til en konkurrencedygtig pris, så kan du finde dem på sikkerhedsgiganten.dk. SikkerhedsGiganten er Danmarks største forhandler af sikkerhedsudstyr, og udover engangshandsker og gummihandsker kan du også finde mundbind, høreværn, arbejdstøj, midler til skadedyrsbekæmpelse og meget, meget mere, og det er altså nemt at finde alt det sikkerhedsudstyr, du har brug for, samlet på ét sted.

Hos SikkerhedsGiganten får du hurtig levering og en god behandling. De mener nemlig, at du er enormt vigtig, og derfor vil de bestræbe sig på, at du både er glad og tilfreds, når du har handlet hos SikkerhedsGiganten. De har faktisk en værdi om at have Danmarks bedste kundeservice.