Hobby

BMC Leasing: Leasing af bil til Danmarks laveste priser

For rigtig mange mennesker er det næsten uundværligt med en bil i hverdagen, fordi der er langt til arbejdet, den offentlige transport er ikke optimal eller det er mere praktisk at have bil selv end at skulle find andre alternativer. Men en bil kan også være dyr, og der kan leasing af bil være en god måde at få bil på – hos BMC Leasing kan du dog få leasing af bil billigt.

Få plads i budgettet med leasing af bil hos BMC Leasing

Hos BMC Leasing har de det, de kalder ReLeasing, hvilket betyder, at deres leasing af bil er leasing af brugte biler, der har været brugt til leasing før. ReLeasing er stadig leasing af bil i god stand, men du kan bare få leasing af bil billigere, end du kunne få, hvis det var en helt ny bil. Du kan altså enten se det på den måde, at du får mere bil for dine penge, eller du får bare mere plads i budgettet til andre ting. Hos BMC Leasing kan du få leasing af bil i en prisklasse helt ned til 1.000-1.500 kr. om måneden, og derudover betaler du kun for grøn ejerafgift, forsikring og brændstof, så du har fuldt overblik over økonomien, imens du har bilen. Alle reparationer og vedligehold undtagen dæk hører med i dette beløb, så du skal ikke bekymre dig om uforudsete udgifter i forbindelse med bilen i leasingperioden.

BMC Leasing har leasing af bil med masser af fordele

Hos BMC Leasing er det ikke kun prisen på leasing af bil, der er en fordel. En af de største fordele er, at du selv kan bestemme din leasingperiode, så du kan faktisk selv vælge, om du skal have leasing af bil i 24, 36 eller 48 måneder. BMC Leasing har også korttids leasing af bil, så du kan få leasing af bil helt ned til 6 måneder ad gangen. Det er rigtig smart til dig, hvis du ved, at du kun skal bruge en bil i en kortere periode og derefter ikke har brug for den længere. Du hæfter nemlig ikke for restbeløbet på bilen bagefter og har derfor frihed til at finde ud af, om du skal have leasing af bil igen eller skal gå over til et andet transportmiddel.

Hos BMC Leasing får du som noget særligt også en opsigelsesfrist på kun 3 måneder, hvor der i resten af branchen ofte er 12 måneder. Det betyder, at der er plads til, at der sker noget uforudset i dit liv.

Find din næste bil hos BMC Leasing

Er du klar til leasing af bil, så kan du hos BMC Leasing finde et bredt udvalg af biler, der er klar til leasing lige nu. På deres hjemmeside bmcleasing.dk kan du se hele udvalget, og du kan også finde kontaktoplysninger, så du kan booke en prøvekørsel på den bil, du gerne vil lease. Derudover kan du også læse mere om fordelene ved leasing af bil hos BMC Leasing.