Hobby

Agilease: Fleksibel leasing af bil efter dit behov

Det kan være svært at finde en leasingudbyder, der har dine behov for øje og er fleksibel i forhold til, hvordan den endelige leasingaftale ser ud. Men hos Agilease sørger de for at lave leasing af bil specifikt til dig, og det kan du læse meget mere om her.

Agilease har dine præferencer for øje

Nogle gange er en standard leasingaftale til leasing af bil bare ikke nok, hvis du har brug for fleksibilitet. Derfor kan du hos Agilease få leasing af bil, der er tilpasset den individuelle kundes præferencer, hvilket betyder, at du får en leasingaftale, der er skræddersyet til dine behov. Agilease har værkstedssamarbejdspartnere over hele Danmark, så du kan få bilen på værksted i nærheden af dig, uanset hvor du bor, og selvom deres hovedsæde ligger i Viborg, kan de levere bilen til dig i hele landet.

Agilease tilbyder både privatleasing og erhvervsleasing, og sidstnævnte kan give rigtig store beskatningsfordele og styrke likviditeten i virksomheden, da du får fuldt overblik over økonomien. Du kan læse mere om erhvervsleasing til leasing af bil på agilease.dk.

Skift bil efter behov hos Agilease

En af de store fordele ved at vælge leasing af bil hos Agilease er, at de tilbyder sæsonleasing. Det er en type leasing af bil, hvor du får lov til at skifte bil efter sæson, men du behøver kun betale for én ad gangen. Det betyder altså, at du slipper for at betale afgifter og et fast månedligt beløb i de måneder, hvor du ikke kører i bilen. Du har på den måde mulighed for at køre i op til to køretøjer om året, og du får friheden til for eksempel at køre i en lille og lækker sportsvogn eller cabriolet i sommermånederne, mens der står en større og mere praktisk firhjulstrækker klar til dig i vintermånederne.

Hos Agilease kan de lave leasing af bil på sæsonbasis med premiumbiler til en god pris, og på hjemmesiden agilease.dk kan du se det store udvalg af biler, som Agilease har hjemme allerede nu. Er der en bil, du drømmer om, som ikke står hos dem i forvejen, så kan de også hjælpe dig med at finde din ønskebil.

Få en all inclusive løsning med operationel leasing hos Agilease

Vil du gerne have bil med total økonomisk sikkerhed, hvor der ikke er nogle ubehagelige overraskelser ved værkstedsbesøg, så er operationel leasing hos Agilease vejen frem for dig. De tilbyder nemlig all inclusive løsninger til leasing af bil, når du vælger operationel leasing, og der vil det månedlige beløb, du betaler for at køre i bilen, dække over både service, værkstedsbesøg, vejhjælp og dækskifte, så du kun selv skal tænke på afgifter, forsikring og brændstof udover det månedlige beløb. Du kan altså få totalt overblik over din økonomiske situation. Som noget ret unikt tilbyder Agilease også denne løsning til let brugte premiumbiler, hvilket gør, at du kan få mere bil for pengene. Du kan læse meget mere om operationel leasing hos Agilease på agilease.dk.