Uncategorized

5 ting du kan bruge disse bæredygtige genstande til

Når man skal købe nye ting til sit hjem, er det en god idé at kigge efter ting, der er bæredygtige. Der er flere grunde til, at man bør det. Allerede nu er der lavet en masse ting, der kan bruges af flere og flere mennesker, og hvis vi begynder at købe nye ting, som er lavet af plastik og andre ikke-naturlige ting, vil vi få en masse skrald, som vil påvirke vores miljø negativt.

Bambussengetøj

Det første, vi vil kigge på, er sengetøj. For mange er sengetøj en vigtig del af deres hverdag, og derfor skal det selvfølgelig også være bæredygtigt. Derfor er det en god idé at vælge bambussengetøj. Det gode med sengetøj i bambus er, at du kan få det i alle størrelser. Så om du skal have bambus sengetøj 140×200 eller i en anden størrelse, er dette altså muligt.

Indkøbspose i stof

Den anden ting, du skal købe, er en indkøbspose. Det er en vigtig ting, som du bør have med, når du skal ud at handle ind. Det er vigtigt, at du har den med, fordi du kan bruge den til at have dine varer i. Det er især godt, hvis du er i et land, hvor plastikposer er forbudt eller koster mange penge. Dertil, modsat engangsplast, kan du genbruge din bærepose af stof igen og igen og igen. Du kommer derfor til at mindske mængden af nyproducerede plastikposer.

Sæbebær af træet Sapindus Mukorossi

Det næste ting, vi vil komme ind på, er sæbebær. Frugten er plukket, frøet fjernet og skallen tørret. Den tørrede skal har et højt indhold af saponiner, som er en naturlig sæbe, og som aktiveres, når den kommer i kontakt med vand. Det gode ved bærrene er, at de er både naturlige, og så er de også gode for miljøet, da du kan bruge dem flere gange.

Tandbørste i bambus

Det fjerde ting, vi vil kigge på, er tandbørster. For at slippe for at få en masse plastikaffald, som man ikke kan genbruge, er det en god idé at købe en tandbørste i bambus. Denne er nemlig nem at nedbryde.

Naturlige rengøringsmidler

En anden vigtig ting, du skal købe til dit hjem, er naturlige rengøringsmidler. Det er vigtigt, at du køber naturlige rengøringsmidler, da mange af de kemiske rengøringsprodukter skader miljøet og dit hjem. Så hvis man gerne vil minimere de negative effekter, skal man altså købe naturlige rengøringsmidler.