Hobby

5 årsager til erhvervsleasing vælges i de danske firmaer

Mangler din virksomhed biler, eller er det tid til at udskifte flåden af de biler, I allerede har, så kan det være, at erhvervsleasing er en god løsning for dig. Det er en populær løsning, der giver masser af fordele, og har du ikke hørt om det før, eller mangler du lidt overbevisning, får du her 5 gode grunde til, at erhvervsleasing er et smart valg.

1. Erhvervsleasing giver overblik over økonomien

Vælger du erhvervsleasing, så kan du let skabe dig et overblik over, hvad virksomhedens biler koster pr. måned. Du betaler nemlig en fast månedlig ydelse for hver bil, så du på forhånd ved, hvad samtlige biler koster dig, og du kan på den måde let lægge budget for den periode, leasingaftalen løber over.

2. Med erhvervsleasing bliver det nemmere at skifte biler ud efter behov

Ved du på forhånd, at du har brug for at skifte virksomhedens biler ud efter to eller tre år, så er erhvervsleasing også en god løsning. Du tegner nemlig en leasingaftale for en bestemt periode, og når den er slut, kan du let skifte bilerne ud med nogle andre biler. Det er især smart, hvis du på forhånd ved, at du og dine medarbejdere får brug for nyere bilmodeller efter få år, eller at jeres behov ændrer sig i løbet af de kommende år.

3. Du behøver ikke bekymre dig om værkstedsbesøg med erhvervsleasing

Med erhvervsleasing får du også masser af sikkerhed, fordi du ikke skal betale for service og værkstedsbesøg. Det er nemlig en del af den månedlige ydelse, så der kommer ingen ubehagelige overraskelser undervejs, der kan gøre ondt på budgettet. Bilen koster kun de faste udgifter, og resten er inkluderet i aftalen om erhvervsleasing.

4. Erhvervsleasing kan skræddersys til din virksomhed

Har du behov for en skræddersyet løsning, så kan det også lade sig gøre med erhvervsleasing. For eksempel kan du hos Agilease få lavet en leasingaftale, der passer til både dig og dine medarbejdere. Lige her på agilease.dk kan du læse meget mere om, hvad der er af muligheder for erhvervsleasing, og du kan også læse om alle de fordele, du får, når du vælger erhvervsleasing hos Agilease.

5. Du kan dele leasingaftalen med dine medarbejdere

Der findes også en mulighed for erhvervsleasing, der kaldes splitleasing. Her deler du leasingaftalen med din medarbejder, så din medarbejder har mulighed for at bruge bilen privat også. Splitleasing gør, at du som arbejdsgiver betaler for bilen, når din medarbejder kører i den i forbindelse med arbejde, og din medarbejder betaler for den, når den bruges privat. Splitleasing giver også gode skattefordele, så der er mulighed for at spare penge på aftalen. Hos Agilease er løsningen med splitleasing godkendt af SKAT, så du ikke skal bekymre dig om noget, og har du yderligere spørgsmål eller brug for rådgivning, kan du altid kontakte Agilease, der gerne hjælper dig og din virksomhed i jeres specifikke tilfælde, så I kan finde en god løsning, der passer jer.