Elektronik

4 smarte gadgets til arbejdspladsen (2020)

Arbejde. Alene ordet kan få rigtigt mange af os til at vende os et par ekstra gange i sengen søndag nat. En ny arbejdsuge er jo nemlig ensbetydende med en masse stress og hårdt arbejde, og det er selvfølgelig ikke alle uger man er mest oplagt til at kunne håndtere dette. Men vidste du at du med et par smarte gadgets til arbejdspladsen kan gøre arbejdsugen langt lettere? Prøv bare at se disse 4 gadgets, som du absolut ikke må snyde dig selv for på arbejdspladsen.

Brug solenergi til at genoplade mobilen

Det lyder som noget hevet ud af Tilbage til fremtiden, men ikke desto mindre er den god nok. Du kan nu for et par hundrede kroner finde en handy oplader til din telefon, der udelukkende bruger solens stråler til at give nyt liv til din mobil. Og for at gøre det endnu bedre, så vil visse modeller endda have en sugekop som kan sættes på vinduet ved siden af skrivebordet – så opladeren aldrig mere vil være i vejen. Hvad gadgets til arbejdspladsen angår, så er dette første bud ikke blot praktisk men også god ved miljøet.

En stander til din skærm

En justerbar skærmstander er en af de lidt mere lavtekniske gadgets til arbejdspladsen på denne liste. Ikke desto mindre vil du takke din sunde fornuft hvis du investerer i en ny stander til din skærm. Når man sidder i samme stilling foran skærmen i mange timer, så vil man i ni ud af ti tilfælde ende med at døje med en hel del nakkesmerter. Ved blot med jævne mellemrum at ændre positionen på din skærm, så vil din nakke ikke længere forblive i samme skadelige position – og du vil hermed oftest slippe for at have ondt i nakken efter endt arbejdsdag.

En USB-dok til al din elektronik

Er du en af dem, der altid har begge USB-stik i firmacomputeren fyldt op? Dette kan nu være en saga blot. En af de bedste gadgets til arbejdspladsen kunne nemlig være en smart USB-dok til alle dine elektroniske enheder. Denne handy gadget giver dig ikke blot altid rigeligt med USB-stik lige ved hånden, men vil desuden også give dig et langt større overblik over dine sikkert mange enheder.

Det selvvarmende krus

Når der er travlt på arbejdspladsen, så kan man alt for hurtigt komme til at glemme alt om den kop kaffe man lige har skænket op. Og der findes nok ikke noget værre end at tage en tår kold kaffe, når man mindst venter det. Heldigvis kan du nu for stedse undgå dette ubehagelige problem med et selvvarmende krus. Ved at investere i en af disse gadgets til arbejdspladsen, så vil du nu få et kaffekrus med underkop, hvor selve underkoppen faktisk fungerer som opvarmningsenhed. Og for at sætte prikken over i’et, så kan du oven i købet indstille enheden til at holde din kaffe eller te varm i netop den temperatur du foretrækker. Et absolut must. Eneste bagside er dog, at kruset skal vaskes i hånden. men mon ikke dette er en lille pris at betale for altid varm kaffe i kruset?